Capcalera_altres1
Jornada: Joves i Agroecologia. Maneres joves de gestió pagesa.
Inicio: 02.12.2011 09:30
Final: 02.12.2011 14:00

Presentació dels resultats del "Programa Joves i Agroecologia. Maneres joves de gestió pagesa", el dia 2 de desembre a les 9:30h a l'Arts Santa Mònica (Barcelona).

 

Joves i Agroecologia és un projecte pilot impulsat per l'Associació Rurbans en col.laboració amb el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), on es mostra de primera mà les necessitats del sector primari català més jove, i és una oportunitat per a donar a conèixer la nova pagesia al sector institucional, de l'alimentació, consumidors, producció sostenible i local i restauració, entre altres.

Hi participen el Sr. Jordi Sala, Director General de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Arnau Queralt, director del CADS i la Sra. Vanessa Freixa, de l'Associació Rurbans i directora de l'Escola de Pastors de Catalunya.

Al llarg de la jornada, diferents representants d'entitats relacionades amb la temàtica, debatran entorn dels reptes que ha d'afrontar la nova pagesia.

Font de informació: Associació Rurbans i CADS.

 

Acte gratuït prèvia inscripció a: info@rurbans.org Tel. 973620977 // cads.presidencia@gencat.cat Tel. 933633867

Més informació: joves_i_agroecologia._programa_02122011.pdf

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar