Capcalera_altres1
Jornada: La PIME i el Finançament, un vincle possible?
Inicio: 29.02.2012 16:00
Final: 29.02.2012 18:00

Degut al restringit accés al crèdit que tenen les empreses, el Departament de Finançament i Estratègia de PIMEC vol apropar a totes les empreses l’oportunitat de conèixer com accedir al finançament, en un entorn en que no es gens fàcil trobar-ne, o que l’empresa no sal resoldre sola. És en aquests casos, quan es valora més que mai la figura i el consell d’un expert.

Aquesta jornada pretén donar a conèixer la diversitat de fonts de finançament actualment accessibles per a les PIMES,  quins requisits cal complir i com podem adaptar-nos, així com facilitar-vos tota la informació disponible en relació a les línies de subvenció disponibles per millorar l’estratègia i la capacitat comercial, així com per optimitzar la productivitat i els costos de la vostra empresa.

Considerem que el conjunt d’aquestes eines us podran ser de molta utilitat per fer créixer les vostres empreses i assegurar la seva solidesa empresarial, per tan us convidem a participar en la jornada La PIME i el Finançament, un vincle possible?, que tindrà lloc el proper dimarts, 28 de febrer de 2012 a la sala d’Actes de ConcActiva, carrer Daroca, 1 de Montblanc, a les 16.00 hores.

PROGRAMA

16.00h Recepció.

16.15h Presentació acte:
Il·lm. Sr. Ramón Borràs,  President del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.
Sr. Oriol Palau, President de PIMEC Conca de Barberà.

16.30h L’accés al finançament, una realitat assolible: Alternatives de finançament accessibles per a les PIMES: 
Sr. Fran de la Torre, Director del Departament de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC.

17.15h Experiències de finançament, o com aplicar el pragmatisme a l’hora de finançar les nostres PIMES: 
Sr. Albert Clavera, membre de la xarxa de consultors financers de PIMEC.

17.40h Col·loqui.

18.00h Cloenda.

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar