Capcalera_altres1
Jornada "Noves Geografies rurals a Europa: actors, processos i polítiques"
Inicio: 14.06.2017 07:38
Final: 17.06.2017 17:38

El Grup de Geografia Rural (Arbeitskreis Ländlicher Raum) dins de l'Associació Alemanya de Geografia (DGfG) i l'Institut d'Estudis Thünen rurals tenen el plaer d'anunciar la conferència "Noves geografies rurals a Europa: actors, processos i polítiques"

La conferència abordarà una àmplia gamma de temes rellevants per al desenvolupament social de les zones rurals a Europa, com el ruralisme i ruralitat, les desigualtats socials i les disparitats regionals, la governança multinivell, les polítiques de dalt a baix i activitats de baix a dalt, els canvis demogràfics, actors i conflictes de canvis en el paisatge, els mercats de treball rurals, qüestions de gènere, així com problemes de manteniment i transformació dels serveis d'infraestructura i de benestar.

La conferència consistirà en tres dies complets amb sessions temàtiques i discursos (dimecres a divendres: 14-16 de juny de, 2017). L'últim dia (el dissabte: 17 juny 2017), s'organitzen dues excursions a les zones rurals del centre d'Alemanya que han estan subjectes a una varietat de transformacions socioeconòmiques, polítiques i del paisatge en les últimes dècades.

L'idioma de la conferència serà l'anglès.

Més informació i Programa de les Jornades

FONT: ENRD

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar