Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Com serà l’alimentació després de la Covid19?"
Inicio: 21.10.2020 16:00
Final: 21.10.2020 18:00

Les petites empreses del sector agroalimentari han hagut de fer front a múltiples reptes durant els darrers anys, per adaptar-se a les noves normatives de producció i seguretat alimentària i als nous hàbits de consum de la ciutadania.
Ara, en un context de pandèmia mundial, és un bon moment per analitzar els nous reptes i oportunitats que presenta la “nova realitat” per a aquestes empreses, i com posicionar-se com a productors saludables davant uns consumidors cada vegada més preocupats per la seva salut.

Programa

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar