Capcalera_altres1
Jornada tècnica "El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser: una oportunitat pel desenvolupament del turisme de natura al Ripollès"
Inicio: 20.10.2016 09:30
Final: 20.10.2016 14:30

Donada la recent declaració del nou "Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser", en el marc d’aquesta jornada es detallarà com en poden  treure benefici les empreses i el territori, i esdevenir una gran oportunitat pel desenvolupament del turisme de natura. Quines són les tendències que s’estan imposant en els mercats turístics europeus i quins són els mercats prioritaris per al Ripollès.
La jornada, impulsada per l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l'Agència de Desenvolupament del Ripollès, també inclou la presentació d'experiències d’empreses de guiatges a la natura, ecoturisme, així com un seguit de propostes de visites i productes turístics per oferir als clients i visitants.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Programa

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar