Capcalera_altres1
Jornada tècnica "La biomassa Forestal a les Terres de l'Ebre. El paper fonamental de l'Administració Local"
Inicio: 30.04.2014 09:30
Final: 30.04.2014 13:30

En el marc de la Fira Expoebre, i dins el certamen Ebreambient dedicat a les potencialitats del sector energètic sostenible i l’aprofitament de la biomassa, s'ha impulsat la jornada "La biomassa Forestal a les Terres de l'Ebre. El paper fonamental de l'Administració Local". La jornada està orientada a visualitzar el rol de l’administració en el procés d’implantació d’energies sostenibles, concretament en l’ús de la biomassa com a alternativa als combustibles actuals. Un repàs per diferents experiències i intervencions tècniques que permetrà conèixer l’estat actual de la biomassa i el seu posicionament dins el territori ebrenc.
El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià és l'encarregat d'organitzar la jornada, conjuntament amb Fira Tortosa (Ajuntament de Tortosa) i el Consorci CODE (Consorci de serveis Agroambientals de les comarques del Baix Ebre i Montsià).

Programa de la jornada

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar