Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Valorització i sostenibilitat del garrofer i l’ametller"
Inicio: 02.05.2014 16:00
Final: 02.05.2014 21:00

Jornada impulsada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DAAM. La formació està orientada a donar a conèixer el garrofer i l’ametller, com a conreus clau en la sostenibilitat ambiental en els països mediterranis. Actualment l’escassetat de recursos, entre ells els hídrics, ens genera moltes incògnites vers quin tipus de plantacions són més o menys sostenibles i quina és la seva petjada de carboni. Al mateix temps, aquesta tipologia de conreus, típics a les Terres de l’Ebre, s’adapten molt satisfactòriament a la creixent agricultura a temps parcial que s’hi practica.

Aquests dos arbres són un clar exemple de futur, no només pel seu comportament ambiental, sinó pel valor del seu producte.
Tant la garrofa com l’ametlla ens obren noves possibilitats de mercat que cal aprofitar i destacar.
Aquesta trobada és una oportunitat per descobrir tot allò que no sabem del nostre patrimoni rural i les seves virtuts.

Cartell jornada

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar