Capcalera_altres1
La informació alimentària a debat. Què demana la societat?
Inicio: 17.09.2020 11:30
Final: 17.09.2020 14:00

La tercera part de la població reconeix estar molt poc o poc capacitada per saber si la informació sobre alimentació a Internet és més o menys fiable. Els efectes dels aliments sobre la salut, les idees i notícies falses sobre l’alimentació i l’impacte ambiental de la producció alimentària són, per aquest ordre, els tres temes informatius que desperten més interès entre la població de Catalunya.
Aquesta és una de les conclusions d’una enquesta sobre els interessos i hàbits informatius de la població relacionats amb l’alimentació realitzada per l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per al Departament d’Agricultura.

El Departament d’Agricultura està dissenyant el Canal Aliments, un instrument del Consell Català de l’Alimentació creat per millorar la comunicació i la informació a la ciutadania sobre els aliments i la tasca del sector agroalimentari amb l’objectiu de fomentar una alimentació saludable, sostenible i de qualitat.

Aquesta jornada es realitzarà presencialment als Serveis Centrals del DARP a Barcelona, i s’emetrà simultàniament en línia.

Programa

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar