Capcalera_altres1
Memòries de Sostenibilitat en el Medi Rural
Inicio: 09.02.2012 19:00
Final: 09.02.2012 20:00


Acte organitzat pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central (LEADER) per tal de presentar el projecte “Gestió Sostenible Rural: Memòries de Sostenibilitat”, el qual pretén incentivar a les empreses del territori rural a desenvolupar la memòria de sostenibilitat de la seva pròpia empresa, com a eina de transparència i de màrqueting.

S’entén com a Memòria de Sostenibilitat, un document que explica els impactes econòmics, mediambientals i socials provocats per les activitats quotidianes d’una organització (empresa, negoci, adm. Pública, etc.)

L'acte és gratuït i s'adreça a totes les entitats públiques i privades conscienciades amb la Responsabilitat Social Empresarial.

Contacte: Laia Espasa (laiaespasa@lcc.cat)

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar