Capcalera_altres1
Presentació del llibre "El bosc, patrimoni col·lectiu i privat. La política forestal de la Generalitat republicana (1931-1939)"
Inicio: 28.04.2015 17:00
Final: 28.04.2015 19:00

Acte de presentació del llibre de Ricard Estrada i Arimon: El bosc, patrimoni col·lectiu i privat. La política forestal de la Generalitat republicana (1931-1939), editat per la Fundació Ars. La presentació anirà a càrrec del Conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i president del CTFC, Josep Maria Pelegrí; de l’editor, Manuel Costa Fernández i del mateix autor.

El bosc, patrimoni col·lectiu i privat. La política forestal de la Generalitat republicana (1931-1939) és un treball sobre les accions de política forestal de la Generalitat republicana, que obre les portes als futurs investigadors d’una època que avui, com a conseqüència dels problemes energètics i mediambientals, torna a ser tema d’actualitat.

Portada del llibre

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar