Capcalera_altres1
Propietats organolèptiques de l’Oli d’Oliva Verge Extra
Inicio: 16.11.2019 18:00
Final: 16.11.2019 20:00

Jornada impulsada en el marc de la "XXIIa Fira de l’Oli Verd de Maials" amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents tipologies d’oli existents al mercat, tot destacant els beneficis de consumir oli d’oliva verge extra.
Per fer-ho es comptarà amb la presència de la xef especialitzada en OOVE, la Sra. Montse Freixa, que parlarà sobre el paper de l’oli d’oliva a la dieta mediterrània i com les diferents tipologies d’olis modifiquen les propietats organolèptiques dels plats.

Programa

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar