Capcalera_altres1
Seminari INTERACT-ESPON "Cooperació Territorial Europea i Europa 2020"
Inicio: 25.09.2012 10:00
Final: 25.09.2012 17:00

L'Estratègia Europa 2020 aposta per un creixement intel·ligent, sostenible i integrador. Aquest creixement s'ha de tenir en compte en el marc de la diversitat de possibilitats que ofereixen les regions europees i àrees de cooperació.

Els programes de Cooperació Territorial Europea (en anglès ETC) haurien de contribuir en el futur a assolir els objectius d'Europa 2020, però en quines àrees de cooperació territorial és més probable que produeixi els millors resultats? Com assegurar-se que les dimensions territorials i temàtiques s'integren en la programació i els projectes d'una manera eficaç i eficient? Quina evidència indicadors i eines a nivell paneuropeau estan disponibles per donar suport a les estratègies realistes i posar en pràctica projectes en què més importa?

Per tal de promoure l'intercanvi d'opinions i donar suport a la dimensió territorial dels programes 2014-2020 ETC, INTERACT i ESPON estan organitzant conjuntament un seminari a Luxemburg el 25 de setembre de 2012.

 

Els objectius específics del seminari són:

- Discutir sobre el que els tres principals objectius de l'Estratègia Europa 2020 implica, la seva dimensió territorial i on els programes de cooperació territorial tenen el millor potencial per contribuir a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.
- Informar als interessats sobre el desenvolupament de l'ETC 2014-2020: canvis polítics i legals, disseny de programes i orientacions per a l'aplicació corresponent.
- Donar una idea dels esforços realitzats per INTERACT i les eines proporcionades per ESPON, per la CE i de la comunitat ETC, i ajudar-los a preparar-se pel període 2014-2020.
- Mostrar les proves, les dades territorials i materials disponibles en ESPON que existeixen per afegir proves i informació a nivell paneuropeu per a les anàlisis de la situació, la creació de l'estratègia i l'execució del programa.
- Recollir idees i discutir la manera com els programes ETC asseguren el canvi cap a un rendiment més estratègic i focalitzat.

El semanri està adreçat a responsables polítics i de presa de decisions a nivell regional, nacional i europeu i directors de programes involucrats en el disseny del programa transfronterer i transnacional.

Registre i més informació

 

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar