Capcalera_altres1
V FIRA MASIES + SOSTENIBLES. Jornada tècnica "Salut i aïllament en l’habitatge"
Inicio: 16.05.2015 09:45
Final: 16.05.2015 18:00

Integrada en el marc de la Fira de Sant Isidre, “Masies + Sostenibles” és una fira especialitzada en l’autosuficiència de les masies o habitatges aïllats, l’eficiència energètica, la rehabilitació i restauració, la bioconstrucció, la salut de l’habitatge, la depuració de les aigües residuals, la gestió dels residus i la mobilitat sostenible.

Enguany, la fira s’ha transformat en una jornada tècnica centrada en l’aïllament  de l'habitatge que engloba les següents activitats:  
- Presentació de la "V Fira Masies + Sostenibles".
- Conferència "Vius en una casa sana? Com millorar la salut del teu habitatge".
- Conferència "Materials naturals per una vivenda saludable".
- Presentació de casos pràctics.
- Taller pràctic sobre com aïllar un habitatge amb llana d'ovella. 

Aquesta fira està impulsada pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, i s'’emmarca en el projecte de cooperació "Masies+Sostenibles", una iniciativa que engloba 9 Grups d’Acció Local de Catalunya (LEADER).

Programa
Més informació

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar