Capcalera_altres1
La Convocatòria de Cupons d'Innovació BCN Smart Rural segueix endavant
04.10.2019

El passat dimecres, 2 d'octubre, va tenir lloc la reunió de la Comissió de Selecció dels Cupons d'Innovació BCN Smart Rural a la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Barcelona). La Comissió estava formada per representants del Departament d’Agricultura (Generalitat de Catalunya), de la Diputació de Barcelona, de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, i dels 4 grups Leader implicats en el projecte PECT "BCN Smart Rural": ADRINOC, l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

La reunió de la Comissió de Selecció va servir per validar el procés d'avaluació de sol·licituds realitzat per l'equip tècnic d'ARCA, i va donar lloc a una proposta de resolució provisional que es publicarà properament al portal web d'ARCA, un cop finalitzada la fase de cerca de proveïdors per als serveis seleccionats.

Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar