Capcalera_altres1
2n Cicle de Tallers de Tardor a Tàrrega
16.10.2013

El Consorci Leader Urgell-Pla d’Urgell, juntament amb l’Associació Alba, organitzen el segon Cicle de Tallers de tardor Aliments, persones i territori al restaurant El Gat del Rosal de Tàrrega. Amb aquest cicle es volen transmetre els lligams ferms que existeixen entre els productes agroalimentaris, les persones que els fan possibles (pagesos i artesans) i el territori on són produïts. Uns lligams dels quals no sempre som conscients, per això es volen crear espais de trobada on conèixer i reflexionar sobre els nostres aliments i aprendre a elaborar els productes de forma artesanal a partir del saber dels artesans del nostre territori.

En aquesta ocasió s’han programat 4 tallers:

DIMECRES, 23 D’OCTUBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
19:00 h. Taller: Vinagres, conserves i semiconserves.
A càrrec de Montse Llort de Cal Senzill (Bellpuig) i Judith Badia de Badia Vinagres (Mollerussa).

DIMECRES, 6 DE NOVEMBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
18:00 h. Taller: Xocolata, com fer bombons artesanals.
A càrrec de Xavier Rodríguez de Xocolates Aynouse l’Artesà (Agramunt).

DIMECRES, 20 DE NOVEMBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
18:00 h. Taller: Com fer una cervesa artesana amb essència.
A càrrec de Cerveseria Matoll (Belianes) i Cerveseria La Vella Caravana (Menàrguens).

DIMECRES, 4 DE DESEMBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
18:00 h. Taller: Com elaborar un menú amb productes de qualitat i proximitat.
A càrrec de Rosa Terés del Restaurant Cal Menut (Belianes).


Cartell del Cicle de Tardor
Butlleta d'inscripció

 

FONT: projecte GUSTUM

etiquetes: cooperació gustum
Comentarios
assr3e3rwk ha dicho:
<a href=http://cialisbuy.us.com/>additional reading</a>
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar