Capcalera_altres1
6 empreses participen al taller per aprendre a elaborar Memòries de Sostenibilitat
22.05.2013

6 empreses van participar aquest dilluns passat, 20 de maig, al Taller per elaborar Memòries de Sostenibilitat segons GRI organitzat per l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.
El taller va servir per explicar què és una Memòria de Sostenibilitat i quines són les eines i la metodologia per elaborar-les seguint el Codi de Gestió Sostenible. Les empreses participants faran aquesta memòria sota la tutela de l'Associació Leader i la presentaran abans d'acabar l'any. D'aquesta manera podran explicar l'activitat i la gestió de la seva empresa des dels àmbits econòmic, social i ambiental, seguint un pla d'acció determinat.

Aquest taller ha estat subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals.

FONT: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar