Capcalera_altres1
Adrià Marquilles presideix el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central
06.09.2011

En el ple celebrat el dia 5 de setembre, s’ha ratificat al Sr. Adrià Marquilles, com a president del Consorci, i en el mateix ple s’han renovat membres de les entitats públiques i privades que formen part del consorci i de la Junta executiva.

Fomentar la importància dels ajuts LEADER com a oportunitat per a emprenedors i emprenedores serà el principal objectiu del nou president, que és president del Consell Comarcal de la Segarra i que ha declarat “s’han de recolzar les activitats econòmiques en aquest període de dificultats, i els ajuts del LEADER són uns recursos que han de servir per incentivar l’activitat en el medi rural”.

Cal recordar que el Consorci disposa per a la convocatòria d’ajuts de l’any 2011 d’un pressupost de 1.900.000 € per destinar als ajuts; és previst que la convocatòria es publiqui durant els primers dies de setembre.

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central està format per 54 municipis de les comarques de la Segarra, Solsonès, Anoia i Bages i gestiona els ajuts del programa LEADER, finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

etiquetes:
Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar