Capcalera_altres1
Bona acollida de la presentació del documental VIURE... a la masia a Navès (el Solsonès)
09.12.2011

El dia 8 de desembre coincidint amb les activitats de la fira de Santa Llúcia del municipi de Navès (Solsonès) s'ha presentat als habitants del municipi el documental VIURE... a la masia en el marc del projecte de cooperació MASOVERA, comptant amb una cinquantena d'assistents a l'acte.

El documental recull les experiències de vida de les persones que viuen en masies de l'àmbit de la Catalunya central, i pretén donar a conèixer les vivències, opinions i aspectesreferents a la seva vida lligada a la masia i a l'hàbitat rural. Les experiències  que surten al documental s'han recollit en els municipis de Navès al Solsonès i Veciana a l'Anoia.Amb les accions del projecte Masovera es pretén posar en valor el model desostenibilitat que representa viure en hàbitats i explotacions rurals aïllades i evitar que es perdin pels múltiples beneficis que suposen per a la conservació del medi ambient, la dinamització del medi rural i pel seu valor etnogràfic.

En els propers mesos es seguiran realitzant presentacions del documental i dels resultats del projecte.

etiquetes: Masovera
Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar