Capcalera_altres1
"Cowocat_Rural organitza una jornada de formació per als dinamitzadors"
16.12.2016

En el món del coworking, un bon dinamitzador és imprescindible per aconseguir una comunitat cohesionada i dinàmica. Per aquesta raó des de Cowocat_Rural, projecte que treballa per potenciar el coworking com a eina de desenvolupament econòmic dels territoris rurals, s’ofereix formació continuada als dinamitzadors per tal que puguin desenvolupar la seva tasca amb òptimes condicions. 

El proper dilluns 19 de desembre a les 10h, la seu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació acollirà una jornada de formació als dinamitzadors del projecte vinguts de tot Catalunya. La formació té com a objectiu dotar als dinamitzadors d’eines per crear i conservar la comunitat, així com fomentar les relacions entre els coworkers, i també amb professionals
externs. A més també es presentarà internament la web del projecte que properament veurà la llum. Finalment, els assistents coneixeran més l’eina Linkedin i es crearà una taula de treball per al disseny de noves accions.

La jornada estarà dinamitzada per l’Albert Pujol, de l'assistència tècnica a Cowocat Rural i Jaume Bages, suport a la coordinació del projecte Cowocat_Rural. Es tracta d’una iniciativa organitzada per Cowocat_Rural, projecte que treballa per difondre i potenciar el coworking com a eina de dinamització econòmica dels territoris rurals.

El projecte de Cowocat_Rural es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i estan cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

 

FONT: COWOCAT_RURAL

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar