Capcalera_altres1
Disponible el nou butlletí de la ENRD amb tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural
08.10.2015

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

En l’edició d’octubre, la ENRD destaca els resultats de la conferència sobre la cooperació Leader i la reunió de les Xarxes Rurals Nacionals, dos actes que van tenir lloc en el marc de l’Exposició Internacional de Milà el passat mes de setembre. D’altra banda, també es posen en rellevància diferents reculls de bones pràctiques de projectes i instruments financers, alhora que es fa una crida per a l'enviament de bones pràctiques en l’àmbit de les noves tecnologies per al grup de treball de la ENRD.
Així mateix, el butlletí també recull altres notícies com la celebració del Segon Parlament Europeu a Àustria durant el proper mes de novembre, i la proposta de redacció d’un Llibre Blanc de la ruralitat a l’UE.

Newsletter ENRD octubre

etiquetes: ENRD
Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar