Capcalera_altres1
Disponible el nou butlletí de la ENRD amb tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural
16.01.2016

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

En l’edició de gener, el butlletí de la ENRD destaca l’aprovació, al desembre de 2015, del paquet de mesures per a implementar l’Economia Circular a Europa, així com l’evolució dels grups de treball organitzats pel Contact Point sobre “Transició a una economia verda” i “Zones rurals intel·ligents i competitives”. Aquests grups es mantindran durant el 2016, i es demana l’aportació d’exemples i bones pràctiques en el marc dels PDRs en ambdues temàtiques.
El butlletí també recomana algunes publicacions d'interés com l’estudi sobre l’aplicació del multifons en el marc del Leader, l’informe final del projecte "reThink" sobre la modernització de les explotacions i el desenvolupament rural sostenible i les publicacions de la DG AGRI sobre les oportunitats que ofereix la PAC per assegurar l’ús sostenible del sòl, l’ocupació i el creixement a les zones rurals i mecanismes efectius per dirigir la volatilitat del mercat.

Newsletter ENRD gener

etiquetes: ENRD
Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar