Capcalera_altres1
Disponible el nou butlletí de la ENRD amb tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural
21.03.2016

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

En l’edició de març, el butlletí destaca les principals conclusions de la conferència “Unlocking the potential of RDPs” (Brussel·les, 1 de febrer) a partir dels informes i la síntesi elaborada per la pròpia  ENRD, així com també informa de la publicació número 21 de la revista EU Rural Review, titulada “Resposta rural als reptes europeus”, centrada especialment en l’accés a internet, el canvi climàtic i la crisi actual dels refugiats.

El butlletí també inclou un seguit de documents informatius vers temàtiques com les oportunitats de finançament en zones rurals a partir de la vinculació del Fons Europeu per a la Inversió Estratègica i el fons FEADER, un estudi sobre la contribució a la mitigació del canvi climàtic a partir de les mesures dels PDRs, l’informe d’avaluació ex ante dels PDRs europeus 2014-2020 o la publicació d’un dossier informatiu sobre les polítiques de desenvolupament rural europees i les oportunitats de networking a través de la xarxa ENRD.

Newsletter ENRD març

etiquetes: ENRD
Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar