Capcalera_altres1
Dues noves experiències en implantació de la RSE de la Garrotxa s'incorporen al portal RScat
21.10.2011

En el marc del projecte "Transferència, Implantació i Consolidació del Codi de Gestió Sostenible", el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) i Serrat Agrocuina Vall Bas, SLL s'incorporen a la base de dades d'experiències en Responsabilitat Social del portal RScat.

El SIGMA i Serrat Agrocuina Vall Bas, SLL són una entitat i una empresa que estan adherides al Codi de Gestió Sostenible, i publiquen periòdicament les seves memòries de sostenibilitat amb l'objectiu de difondre la seva política de Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Aquestes organitzacions a través de la seva memòria de sostenibilitat donen a conèixer quin és l'impacte de les seves activitats -no només econòmic, sinó també ecològic i humà- i alhora disposen d'una sistemàtica de mesura que els permet obtenir una informació -vàlida i fiable- que els garanteix la presa de decisions a mitjà i llarg termini. Decisions que, en últim terme, han de contribuir al creixement equilibrat i sostingut no només de la pròpia empresa, sinó també del territori.

Les memòries de sostenibilitat d'aquestes empreses han estat validades pel grup de treball creat en el marc del Consell de Relacions Laborals de Catalunya (CRL) en el que es troben representats el Govern de la Generalitat i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya, el qual ha aprovat la seva incorporació al portal RScat.

RScat és una iniciativa conjunta impulsada per la Generalitat de Catalunya i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives del nostre país que s'emmarca en el Consell de Relacions Laborals, amb la voluntat de promoure el comportament socialment responsable de les empreses i de la mateixa administració.

Així mateix, dins el projecte Transferència, Implantació i Consolidació del Codi de Gestió Sostenible promogut per la Fundació Garrotxa Líder, que està subvencionat pel programa de Projectes Innovadors d'acord amb l'Ordre TRE/293/2010 i està patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, s'emmarca la iniciativa de promoure polítiques de gestió socialment responsables a les organitzacions públiques i privades de la Garrotxa i el Collsacabra, a través de la implantació del Codi de Gestió Sostenible, com a fórmula per consolidar el teixit empresarial i contribuir al desenvpolupament sostenible.

Més informació:

Fundació Garrotxa Líder

Av. Onze de Setembre 22, 2ª planta - 17800 Olot

Tel. 972 271 600

garrotxalider@garrotxalider.com

www.garrotxalider.com

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar