Capcalera_altres1
El Director General de Desenvolupament Rural, Jordi Sala Casarramona, es reuneix amb l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA)
28.02.2011

El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jordi Sala i Casarramona, ha visitat aquest dimarts dia 23 de febrer la seu de l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA). La trobada ha estat promoguda per ARCA, com a ens representatiu dels Grups de d’Acció Local catalans, i ha comptat amb la presència dels membres de la seva Junta Directiva, acompanyats dels gerents dels seus grups d’acció local.

En la reunió, els representants d’ARCA han exposat la seva preocupació per la situació d’incertesa en què es troben els Grups d’Acció Local. Xavier Casoliva i Laura Ibànyez, com a president i gerent d’ARCA respectivament, han remarcat la importància de revisar el procediment administratiu que cal seguir per tal de poder agilitzar la tramitació d’ajuts. També s’ha recordat que cal una col∙laboració constant entre el Departament d’Agricultura i ARCA per poder recolzar els Grups d’Acció Local facilitant‐los recursos i formació. En aquest sentit, la trobada ha servit per obrir un debat que ajudi a definir el marc actual de treball, per tal de poder traçar les línies d’acció que ca lseguir tenint en compte el context actual.

Posteriorment, el director general de Desenvolupament Rural, s’ha reunit amb un dels grups d’acció local, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central. En aquesta trobada hi ha assistit Jordi Vilalta, gerent del Consorci, acompanyat de Xavier Casoliva, president del Consorci, i Pere Solé, Joan Solà, Pere Massana i Jaume Serarols, com a vicepresidents. Durant la reunió, Vilalta ha fet una breu presentació del territori i dels eixos de treball del Consorci, a més d’exposar les propostes treballades en el territori per a projectes de cooperació. Cal subratllar que la trobada a servit per mostrar quina és la situació actual del món rural des del punt de vista dels agents que treballen en el territori.

FONT: ARCA

etiquetes: ARCA reunió
Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar