Capcalera_altres1
El programa "Erasmus+/Joventut en Acció" explicat en 3 minuts.
20.08.2015

L'objectiu de l’Erasmus+/Joventut en Acció és posar en marxa iniciatives internacionals relacionades amb l'educació, la formació, la joventut i l'esport. Tal i com el vídeo explica, hi ha dues línies que són especialment significatives per als joves fins a 30 anys: els intercanvis juvenils (a partir dels 13 anys) i el Servei de Voluntariat Europeu (a partir dels 17).

La mobilitat internacional, la convivència amb persones d'altres països i cultures, i la possibilitat d'adquirir habilitats i competències mitjançant l'educació no formal, són algunes de les oportunitats que ofereix aquest programa que, a més a més, es poden certificar a través del Youthpass, fet que atorga un valor afegit al currículum del jove. 

L’Erasmus+ també dona suport als professionals de joventut a través de l’organització de seminaris, cursos de formació i visites d’estudi. Hi ha disponible una guia completa del programa que resulta de gran utilitat per a conèixer tots els detalls del programa.

Presentació

FONT: Xarxanet

etiquetes: joventut
Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar