Capcalera_altres1
Elaboració de nous productes carnis
22.04.2013

Els nous hàbits de consum actuals, fan que els treballadors del sector de les carnisseries i cansaladeries-xarcuteries, hagin d’innovar dins el sector carni. La innovació ha esdevingut una eina bàsica de competitivitat de les nostres empreses, que ha contribuït a la seva diferenciació d’altres fórmules comercials, mitjançant l’especialització i la capacitat d’atreure als clients amb una oferta de productes atractiva i exclusiva.

Coneixedors d’aquesta problemàtica des de l’àrea de dinamització del sector agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament, juntament amb l'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura, s’ha organitzat aquest seminari per poder formar als professionals i interessats del sector. En aquest sentit, el seminari pretén aportar idees i tècniques diferents de treballar i aprendre a elaborar nous productes.

Programa

Dissabte, dia 27 d’abril
16.15 h Presentació de la Jornada. Sr. Miquel Rovira, president de l'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura.
16.30 h Salsitxes, botifarres i altres formats. Botifarres quadrades i sense budell
20.30 h Preparacions per embotir o només elaborades amb verdures

Diumenge, dia 28 d’abril
10.00 h Llepolies de carn. Carns picades de colors. Pilotes variades amb carns de diferents especies i peix
14.00 h Dinar
16.00 h Mini hamburgueses. Mixtes de carns variades, amb verdures i llegums
20.00 h Kebabs de colors i altres.

Dilluns, dia 29 d’abril
09.00 h Repàs i actualització de les millors receptes del llibre de les botifarres
11.00 h Cloenda del seminari

Totes les ponències aniran a càrrec del Sr. Francesc Reina, mestre artesà cansalader-xarcuter i mestre embotidor.

Programa de la jornada

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar