Capcalera_altres1
En marxa la 3a edició del "Pràcticum ODISSEU"
01.03.2018

El "Pràcticum ODISSEU" és una iniciativa que promou les pràctiques universitàries en empreses del món rural amb l'objectiu de fomentar l’arrelament del jovent al territori i frenar el despoblament dels municipis, sobretot de les àrees rurals del país, en les franges juvenils. Per fer-ho, posa en contacte el teixit empresarial del territori amb els joves estudiants perquè puguin obtenir la primera experiència professional al seu territori rural d’origen.

En les dues edicions anteriors dels "Ajuts al Pràcticum ODISSEU", un total de 55 joves han pogut realitzar les seves pràctiques en sectors i àmbits de treball tan diversos com el turisme, l'enginyeria industrial, la comunicació i l'economia. Enguany, el "Pràcticum" té previst oferir fins a un màxim de 45 ofertes de pràctiques universitàries remunerades.

A més dels joves interessats en fer pràctiques, el programa també es dirigeix al col·lectiu empresarial del món rural del país, que podrà cobrir la seva oferta de pràctiques gràcies als candidats del "Pràcticum Odisseu". El disseny del programa permet que aquestes empreses tinguin accés a candidats amb formació superior. Un fet que, a la vegada, els ajuda a incrementar la seva competitivitat empresarial.

Els terminis per participar al "Pràcticum ODISSEU" 2018 són: 

  • Si ets una empresa i estàs interessada en acollir un jove en pràctiques, pots publicar la teva oferta fins el dia 30 d’abril de 2018.
  • Si ets un estudiant interessat en realitzar les teves pràctiques universitàries en un entorn rural, pots presentar la teva candidatura fins el dia 15 de maig de 2018.

El "Pràcticum ODISSEU" és una iniciativa impulsada per la Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca, amb el suport de les entitats promotores del projecte.

Trobaràs tota la informació del "Pràcticum ODISSEU" a: www.odisseujove.cat

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar