Capcalera_altres1
Es convoca la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, PITA 2017
23.06.2017

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA 2017, que reconeix i distingeix les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat.

El premi consta de tres modalitats: 

Premi a l'empresa agrària: per la implementació d'innovacions dins del procés productiu o de gestió que siguin referents per a altres empreses del sector.

Premi a l'agroindústria: per innovacions en els processos, la gestió o en els productes i les estratègies comercials de les agroindústries de primera transformació i/o conservació, així com de subministrament de factors de producció o serveis que intervinguin en la producció i/o transformació agroalimentària.

Premi al/a la jove emprenedor/a innovador/a per la implementació d’innovacions en l’empresa agrària o en l’agroindústria i per les característiques pròpies d’un/a emprenedor/a innovador/a.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 22 d’agost.

Més informació

FONT: DARP

etiquetes: premi innovació DARP
Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar