Capcalera_altres1
Es posen en marxa les jornades del projecte "Arrenca"
18.09.2013

El projecte "Arrenca" persegueix fomentar l'autoempresa entre la població jove de la comarca de la Noguera.
Aquest projecte consisteix en la realització de set sessions grupals informatives que s'inicien el 25 de setembre de temàtica diversa i totes elles en relació a l'autoemprenedoria.

Les jornades tractaran sobre el següents temes: Creació d'empreses, planificació econòmica financera, màrqueting, RSE (responsabilitat social empresarial) i taula d'experiències davant les noves oportunitats.
D'altra banda, hi ha la possibilitat de fer sessions individualitzades on els joves que ja tenen una idea de negoci rebran l'assessorament necessari per a convertir la seva idea en un negoci real.

Per tal de poder participar de les jornades cal fer la inscripció telefònicament al 973 447 570 o al següent enllaç d'inscripcions.

La iniciativa Arrenca compta amb el suport del Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord, en el marc del projecte de cooperació catalana "ODISSEU: programa per al retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural".

Cartell de les jornades

FONT: Oficina Jove de la Noguera

Comentarios
Phyllisvag ha dicho:
wh0cd694449 <a href=http://cialis2017.us.com/>Cialis</a>
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar