Capcalera_altres1
Lab d'Innovació Rural. Solucions reals per a la reactivació rural
13.06.2018

"Lab d'Innovació Rural" és una iniciativa que pretén trobar solucions reals que permetin la reactivació rural co-creades per professionals del desenvolupament rural, neorurals, empreses i persones sensibles amb la despoblació que pateix el món rural a Espanya.
Seguint les directrius de la Comissió Europeacal que el medi rural generi sinergies amb el món urbà a través de propostes innovadores que serveixin per apropar aquests dos àmbits, iniciatives que mostrin als urbanites les potencialitats i la qualitat de vida de les àrees rurals, i que els projectes de desenvolupament sostenible innovadors posats en marxa a les ciutats serveixin alhora d'inspiració per al medi rural. 

Impulsada per la Red Española de Desarrollo Rural, en el marc del programa RedPoblar, i amb la col·laboració d'AlmaNatura Impact HUB Madrid, aquesta primera trobada vol reunir a totes aquelles persones interessades en fer del món rural un espai d'oportunitats i que, de forma conjunta, cerquin solucions des d'una perspectiva d'abundància i no d'escassetat.

Els objectius que es fixa la primera trobada del "Lab d'Innovació Rural" es centren en: 

  • La revaloració de la vida rural mitjançant accions de sensibilització ciutadana.
  • El foment de les oportunitats laborals i la creació d'ocupació rural.
  • La reactivació de la vida rural mitjançant accions que ajudin a la socialització.
  • La millora de l'ocupació, l'ús de la tecnologia i l'educació d'entorns rurals.
  • La creació de mecanismes de comunicació entre neorurals i pobles.

Més informació

FONT: ReDR - AlmaNatura  - Impact HUB Madrid

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar