Capcalera_altres1
Més de 5.000 visitants al Mercat Gustum
24.09.2012

El passat dia 23 de setembre, en motiu de la 9a Fira de l’Ametlla, va tenir lloc un mercat de producte local organitzat pel projecte Gustum amb l’objectiu de  promocionar i donar a conèixer els productes agroalimentaris de qualitat elaborats al territori. La jornada va ser inaugurada pel Sr. Josep Maria Pelegrí, Conseller del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Un total de 12 paradistes (Xolis d’Adons, Coques el més bo de Lleida, Formatge Vilavella, Casa Patau, Vinagres Badia, Mas d’en Nogues,Cal Senzill, Galetes El Rosal, Oleic Bobera, Ecoplanter, Naturalment Bo i Xocolata Aynouse) van exposar els productes elaborats a diferents comarques de Lleida. Per tal de protegir i garantir la qualitat del producte tant a consumidors com a productors, cada una de les parades disposava d’una fitxa identificativa que mostrava les característiques i l’autenticitat del producte. A més, va servir perquè el públic assistent pogués conèixer la procedència i origen dels productes exposats.

Els resultats satisfactoris d’aquesta primera experiència motiven al projecte Gustum a treballar per reproduir aquest tipus de mercats i accions en altres fires i poblacions que afavoreixin el desenvolupament rural i la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat.

 

FONT: projecte GUSTUM

etiquetes: cooperació gustum
Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar