Capcalera_altres1
Nova newsletter de la ENRD amb tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural
25.04.2016

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

En l’edició d’abril destaca la publicació de la revista de la ENRD “Rural Connections” (primavera 2016), així com les conclusions del taller organitzat per la pròpia xarxa sobre la inclusió social en zones rurals a través dels PDRs, del qual el "Contact point" continua recollint exemples de bones pràctiques sobre la temàtica.

Al butlletí també es remarquen altres notícies com la publicació de l’estudi pilot sobre les necessitats dels joves agricultors a Europa, la guia sobre cadenes de distribució agrícoles responsables publicada per l'OCDE i la FAO, o els resultats del taller d’avaluació sobre la definició, ús i comunicació dels criteris de selecció de projectes relacionats amb els PDRs, entre d’altres.

Pel que fa al finançament, el butlletí informa que Estònia ha posat en marxa el primer Instrument Financer (FI) del període 2014-2020, i es recullen diversos enllaços on trobar noves actualitzacions i guies per a la implementació del Fons Europeu d’Inversió Estratègica (EFSI).

Newsletter ENRD abril

etiquetes: Leader ENRD
Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar