Capcalera_altres1
Ponent FEST. La Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent
24.08.2020

Enguany Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, ha reformulat la "Ponent FEST. La Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent" per adaptar-se  a la situació actual i organitza sis actes de petit format en cadascuna de les sis comarques (Urgell, Segarra, Noguera, Segrià, Garrigues i Pla d'Urgell) que conformen Ponent.

Els actes se centraran a conèixer noves entitats de l’ESS sorgides a cadascuna de les comarques i acompanyar-les amb la degustació dels productes d’entitats de l’ESS del territori.

La "Ponent FEST" és un espai de trobada per mostrar a la societat tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l'Economia Social i Solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.

Així, s’han previst els següents actes:

URGELL
3 DE SETEMBRE // 19h
CAFÈ DE ROCALLAURA

GARRIGUES
10 DE SETEMBRE // 19h
COOPERATIVA JOHN FIL

SEGARRA
17 DE SETEMBRE // 19h
CASA DALMASES

PLA D'URGELL
24 DE SETEMBRE // 19h
OBRADOR AVANTVA

SEGRIÀ
1 D'OCTUBRE // 19h
LO VILOT FARM BREWERY

NOGUERA
15 D'OCTUBRE // 19h
CUINA CENTRALITZADA QUÀLIA

Més informació i inscripcions

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar