Capcalera_altres1
Posicionament dels territoris rurals i pesquers de Catalunya
22.09.2017

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), en representació i conjuntament amb els Grups d’Acció Locals dels territoris rurals i pesquers de Catalunya, davant els fets succeïts aquests últims dies i la situació generada a les institucions catalanes, volem mostrar tot el nostre suport al govern de Catalunya i a les seves institucions.

Volem expressar i refermar-nos públicament en l’aposta ferma que sempre hem fet els territoris rurals i pesquers pel diàleg, el consens i la concertació del món públic i el món privat, essència de la metodologia Leader que ens defineix. Aquesta nostra manera de fer requereix el ple exercici de la llibertat d’expressió i dels drets socials, civils, i polítics fonaments de la nostra societat democràtica.

És per això també que ens sumem a les manifestacions publicades per les entitats agràries i pesqueres de Catalunya (JARC,UP,FCAC,FNCCP), socis dels Grups d’Acció Local, i ens posem al costat de les entitats que representen el teixit econòmic i social del país que prenen posició davant la situació.

Document de posicionament

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar