Capcalera_altres1
Presentació del video VIURE... a la masia, en el marc del projecte masovera
02.12.2011

El Consorci de la Catalunya Central ha realitzat el documental VIURE... a la masia en el marc del projecte de cooperació MASOVERA.

El reportatge recull les experiències de vida de diverses persones que viuen en masies de l'àmbit de la Catalunya central, i pretèn donar a conèixer les vivències, opinions i aspectes referents a la seva vida lligada a la masia i a l'hàbitat rural. Les experiències s'han recollit en els municipis de Navès al Solsonès  i Veciana a l'Anoia.

Amb les accions del projecte es pretèn posar en valor el model de sostenibilitat que representa viure en hàbitats i explotacions rurals aïllades i evitar que es perdin pels múltiples beneficis que suposen per a la conservació del medi ambient, la dinamització del medi rural i pel seu valor etnogràfic.

El reportatge es presentarà en el marc de la fira de Santa Llúcia del municipi de Navès al Solsonès.

etiquetes: Masovera
Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar