Capcalera_altres1
Presentació VIURE A RURAL. Una jornada que s'emmarca dins del projecte Odisseu.
08.09.2017

La plataforma virtual Viure a rural s’emmarca dins el projecte Odisseu per al retorn dels joves al món rural del qual formen part els Grups Leader de Catalunya.

Viure a rural sorgeix amb la idea de visualitzar les comarques rurals Leader catalanes com a lloc on treballar i residir més enllà d’un destí turístic. Té una vessant informativa molt pràctica que permet cercar la ubicació i dades bàsiques de contacte dels principals serveis públics en habitatge, salut, educació, treball i emprenedoria, medi ambient i mobilitat, cultura i lleure i esports. 

El pròxim dia 14 de setembre, es farà la presentació de la plataforma Viure a Rural a l’Espai Provença de FGC – Carrer Rosselló, 219 (cantonada amb Balmes), de Barcelona.
#LeaderCat2020

Programa
Invitació
Fitxa Odisseu

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar