Capcalera_altres1
S'incorporen dues noves experiències de la Garrotxa al portal RScat
23.08.2011

Grup Morera d’Olot i Can Piqué de Joanetes, a la Vall d’en Bas, són dues empreses adherides al Codi de Gestió Sostenible que publiquen periòdicament les seves memòries de sostenibilitat amb l’objectiu de difondre la seva política de Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Aquestes empreses a través de la seva memòria de sostenibilitat donen a conèixer quin és l’impacte de les seves activitats –no només econòmic, sinó també ecològic i humà- i alhora disposen d’una sistemàtica de mesura que els permet obtenir una informació –vàlida i fiable- que els garanteix la presa de decisions a mitjà i llarg termini. Decisions que, en últim terme, han de contribuir al creixement equilibrat i sostingut no només de la pròpia empresa, sinó també del territori.

Les memòries de sostenibilitat d’aquestes empreses han estat validades pel grup de treball creat en el marc del Consell de Relacions Laborals de Catalunya (CRL) en el que es troben representats el Govern de la Generalitat i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya, el qual ha aprovat la seva incorporació al portal RScat.

RScat és una iniciativa conjunta impulsada per la Generalitat de Catalunya i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives del nostre país que s'emmarca en el Consell de Relacions Laborals, amb la voluntat de promoure el comportament socialment responsable de les empreses i de la mateixa administració.

Així mateix, dins el projecte de Transferència, Implantació i Consolidació del Codi de Gestió Sostenible promogut per la Fundació Privada Garrotxa Líder, que està subvencionat pel programa de Projectes Innovadors d’acord amb l’Ordre TRE/293/2010 i està patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, s’emmarca la iniciativa de promoure polítiques de gestió socialment responsables a les organitzacions públiques i privades de la Garrotxa i el Collsacabra, a través de la implantació del Codi de Gestió Sostenible, com a fórmula per consolidar el teixit empresarial i contribuir al desenvolupament sostenible.

 

FONT: Fundació Garrotxa Líder

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar