Capcalera_altres1
S’obre el període per sol·licitar els Cupons d’Innovació BCN Smart Rural
03.07.2019

En data 3 de juliol de 2019, s’obre el període de sol·licitud dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural per a empreses agroalimentàries i forestals dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona.

Bases Reguladores Cupons d'Innovació BCN Smart Rural 2019

Per tal de sol·licitar un ajut, cal que us descarregueu i ompliu digitalment els següents tres documents:

Un cop omplerts digitalment, els tres documents han de ser impresos, signats i enviats per correu postal certificat i per correu electrònic a les adreces següents:

  • Correu postal:
    ASSOCIACIÓ D’INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA
    C/Pujada del Seminari, s/n
    25280 Solsona (Lleida)
  • Correu electrònic: innovacio@arca-dr.cat (adjuntant el comprovant de l’enviament per correu postal)

El període de sol·licitud dels ajuts va des de l’endemà de la publicació d’aquestes bases reguladores fins al 20 de setembre de 2019 a les 14:00h.

Per a més informació i per demanar suport en el procés de sol·licitud, podeu enviar un correu electrònic a innovacio@arca-dr.cat o bé trucar al telèfon 665 694 568 (Eloi Guinjoan).

Fulletó Cupons d'Innovació

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar