Capcalera_altres1
S'obre la convocatòria 2018 dels "Projectes Clima"
10.04.2018

El Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha obert avui, dia 10 d'abril, la convocatòria 2018 dels "Projectes Clima", una iniciativa que té per objectiu mitigar el canvi climàtic, reduint les emissions, i al mateix temps generar ocupació en els sectors mediambientals, impulsant el desenvolupament econòmicEn la convocatòria d'enguany, el "Fons de Carboni. FES-CO2" pretén donar continuïtat i impuls al desenvolupament d'iniciatives de caràcter programàtic que englobin diversos projectes dins d'un mateix paraigües o programa.
Des de la primera convocatòria, s'han presentat gairebé 900 propostes i s'han seleccionat més de 300 projectes de reducció d'emissions seleccionats, representant  115 milions d'euros en contractes signats, amb capacitat de reduir les emissions en més de 10 milions de tones de CO2 equivalent.
La convocatòria dels "Projectes Clima" 2018 restarà oberta fins el proper 14 de maig.

Més informació

FONT: MAPAMA

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar