Capcalera_altres1
START-UP RURAL A CATALUNYA, acompanyament a emprenedors/res del territori
08.09.2017

El projecte “Start-up Rural a Catalunya” treballa per  acompanyar i assessorar emprenedors/res del programa Leader per poder consolidar els projectes més enllà de la seva creació, posant al seu abast nous recursos per a la seva consolidació i guiant-los dins el món de l’emprenedoria per tal que no es perdin oportunitats. 
Una iniciativa que pretén:

  • Fomentar l’emprenedoria de qualitat de projectes que generin un alt valor afegit o que promocionin sectors estratègics i/o emergents.
  • Augmentar el nivell d’èxit de l’emprenedoria al territori.
  • Posar en valor els serveis dels GALs i de promoció econòmica, i coordinar la seva oferta de recursos per a emprenedors/res.
  • Visualitzar les oportunitats de negoci al món rural.

D'“Start-up Rural a Catalunya” destaquen accions com:

  • L'assessorament a empreses i emprenedors/res beneficiaris/àries dels ajuts Leader, entrevistant un total de 202 empreses per a detectar les seves necessitats en relació a l’acceleració, formació, etc.
  • El suport als emprenedors/res i acceleració de projectes.
  • L'organització de 6 accions formatives, 2 networkings i 1 fòrum de finançament alternatiu per a empreses i emprenedors/res, amb l’assistència de 63 participants. 
  • L'impuls d'accions de suport específiques per al sector agroalimentari com un taller d’assessorament estratègic i una jornada formativa en màrqueting digital, “Agromarketing 3.0”, dirigides a empreses del sector agroalimentari. Dues jornades que van comptar amb l’assistència de 24 participants.

Trobaràs tota la informació del projecte "Start-up Rural a Catalunya" a:
www.leaderdelcamp.cat
Fitxa resum "Start-up Rural a Catalunya"

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar