Capcalera_altres1
Forn Robiró
Promotor Climent Robiró
Descripción

El projecte consisteix a adaptar els espais de treball i la incorporació de nova maquinària per modernitzar els processos actuals i augmentar la productivitat. Alhora, augmenta la seguretat en contaminació creuada a l'hora d’elaborar productes sense gluten contemplant un espai exclusiu per aquest fi.

Productes i serveis

A la botiga s’hi pot trobar tota mena de pans, ja siguin de pagès, integrals, de motlle... i també barres de tots els tipus i mides. A més a més dels pans de sempre, disposen d’una àmplia gama de pans espacials, com poden ser el pa de nous, de fibra, de crostons i molts més. També elaboren productes de pastisseria i brioixeria com: croissants, berlines, pastes de poma, tortades de nous, de xocolata, etc.

Un dels trets diferencials és que elaboren productes SENSE GLUTEN i que aposten fort en aquest mercat per satisfer als clients amb intolerància a aquesta proteïna que es troba amb tants dels cereals que consumim. Pràcticament disposen dels mateixos productes amb gluten que sense, ja siguin pans, coques, pastissos, galetes...

Un dels seus productes estrella són les galetes “DAINES”, un seguit de pastes seques elaborades artesanalment amb herbes aromàtiques de la vall de Núria i que s’han convertit en les “Galetes de la Vall de Núria”. 

Una de les característiques més importants i rellevants dels seus pans, és que estan elaborats amb “És farina de Girona”. És una iniciativa dels flequers artesans de les comarques gironines que aposten per l’elaboració d’un pa “quilòmetre 0” que consisteix en un concepte tan senzill com és produir les farines a les nostres terres, vendre-les als nostres artesans, i que aquests venguin el seu pa als establiments on és produït. Aquest fet ens permet oferir uns productes de gran qualitat, que respecten al medi ambient i la salut de les persones. Un exemple clar el trobem amb el Pa de la Tramuntana.

Amb el suport del programa Leader, en la convocatòria 2016, es realitza l'ampliació dels obradors de fleca i pastisseria i es crea un obrador nou per productes sense gluten. La inversió certificada va estar de 104.708,17 €, amb un ajut certificat de 29.663,82 € (un 28,33 %). 

Valor añadido

Els valors afegits i trets diferencials del Forn Robiró serien:

- Cobrir la demanda de nous productes alimentaris naturals, innovadors i més nutritius.

- Per la comunitat celíaca posar al seu abast pans, pastes i pastissos sense gluten de qualitat.

- Obrir tant dies laborables com festius, sense cap excepció.

- Oferir un producte natural, elaborat amb matèries primeres de KM 0, cultivades al nostre país.

- Facilitar al client que li arribin les seves comandes al cap de poques hores d'efectuar-les.

- També es diferencien per la màxima flexibilitat per elaborar tot allò que el client pugui demanar. Aquest aspecte s’ha potenciat amb la implantació del projecte.

- En els productes sense gluten la principal diferenciació és el seu caràcter purament artesà i la qualitat de tots els nostres elaborats.

Grupos GAL
Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura
Anualidad 2016
Medida Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del proyecto
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Valoració de les produccions locals / producció ecològica
Valoració de les produccions locals / promoció, venda i difusió

Volver atrás
Forn Robiró
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar