Capcalera_altres1
Kombucha la Valiente
Promotor Mireia Mas Gibert
Descripción

Com molts joves del nostre país, la Mireia i el Javier van decidir sortir a fora, i concretament als Estats Units, per buscar noves oportunitats laborals, però també aprendre experiències i diferents maneres de fer. Dins d'aquestes hi va haver la descoberta de la Kombucha, una beguda macrobiòtica d'origen mil·lenari i amb un ús força extens pels Estats Units per les seves àmplies propietats.

Kombucha la Valiente és la sintetització d'aquesta idea de negoci i del bagatge après. Des del seu inici, el plantejament del seu creixement ha estat fer-ho amb solidesa i sense renunciar als seus valors de negoci, capitanejats per la qualitat i la sostenibilitat, com també la responsabilitat que el seu producte s'integri a l'alimentació de les persones i ha d'ajudar-les a millorar també la seva qualitat de vida. 

Des del punt de vista ambiental, hi destaca l'ús que fan exclusivament d'envasos retornables, eliminant els plàstics del seu procés comercialitzador i de packaging. És una forma de tornar a formes de venda més tradicionals, i que alhora són molt més respectuoses amb el medi, ja que estalvien el consum de materials de difícil gestió posterior. 

Amb el suport dels fons Leader, s'ha adequat una nau per ser l'obrador de la Kombucha, a més de l'adquisició de material per a la fabricació de la beguda. 

Valor añadido
  • Impulsen un producte innovador al nostre país, que es vincula directament amb les inquietuds creixents per una alimentació saludable i respectuosa amb el media ambient.
  • El seu sistema de distribució, i els formats amb el que ho fan, són de filosofia sostenible; els envasos són retornables, els quals es poden reutilitzar, amb la qual cosa reforçen els seus valors de projecte verd.
Grupos GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualidad 2017
Medida Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del proyecto
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Valoració de les produccions locals / producció ecològica
Valoració de les produccions locals / promoció, venda i difusió

Volver atrás
Kombucha la Valiente
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar