Capcalera_altres1
Congrés 'Els reptes i desafiaments del Desenvolupament Local'
Inicio: 16.11.2017 08:30
Final: 17.11.2017 14:00

Congrés impulsat per REDEL (Red de Entidades para el Desarrollo Local) i FEPRODEL (Federación Nacional de Profesionales del Desarrollo Local)dirigit a totes les entitats i professionals que treballen per i per al desenvolupament local, des de l'àmbit públic i privat, amb l'objectiu d'analitzar tendències i compartir coneixements i experiències que s'estan duent a terme en els nostres municipis i comarques.

La jornada pretén ser un espai de trobada únic per a la inspiració, el networking i el coneixement; debatent sobre els principals temes que afecten actualment als territoris:

  • L'ocupació i l'emprenedoria responsable: en el context de la globalització, la innovació tecnològica i l'envelliment de la població.
  • Instruments per afavorir el desenvolupament local en clau de sostenibilitat: la gestió de polígons industrials, el patrimoni industrial i cultural, el territori com a recurs turístic.
  • La nova economia i la innovació social: un nou paradigma està emergint. Una economia que no s'enfoca només en el mercat sinó que es basa en un sistema social i ecològic.
  • Les estratègies de desenvolupament territorial: l'aproximació a l'especialització intel·ligent des del territori.

Més informació

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Facebook Twitter