Capcalera_altres1
Jornada sobre els Programes Europeus "Europa Creativa" i "Europa amb els Ciutadans"
Start: 12.12.2017 09:30
End: 12.12.2017 14:30

La cultura i la creativitat són protagonistes actius de la construcció d'una Unió Europea en la qual el medi rural té molt a dir. No obstant això, aquests àmbits no sempre han tingut una relació fluïda. Així, les manifestacions culturals, la diversitat, la construcció de ciutadania, són aspectes que han guanyat pes al llarg dels anys; i s'han convertit en un aspecte clau per al desenvolupament sostenible i la cohesió social i, per tant, en una oportunitat per al desenvolupament territorial.

Seguint aquesta línia d'actuació, la Red Española de Desarrollo Rural col·labora en l'organització de la jornada "Oportunitats per al medi rural. Programes Europeus "Europa Creativa" i "Europa amb els Ciutadans" i ajudes de la Secretaria d'Estat de Cultura". Una sessió que té com a objectiu presentar les diferents oportunitats de finançament de projectes, tant en l'àmbit estatal com europeu, de les quals es poden beneficiar els territoris rurals.

La jornada està adreçada a gerents i tècnics de Grups d'Acció Local, a més de tècnics de les administracions locals que exerceixin la seva funció en el medi rural.

Programa
Inscripcions

Comments
Go Back
Follow us Facebook Twitter