Capcalera_altres1
FAQ

Qualsevol usuari es pot registrar per tal de poder  accedir a la intranet de la plataforma www.desenvolupamentrural.cat?
No. La intranet és una eina de treball virtual entre els equips tècnics que treballen en els 11 Grups d’Acció Local de Catalunya, la xarxa regional ARCA i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Es pot rebre la informació dels actes que es publiquen a l’agenda de la web? Com ho puc sol·licitar?
Per tal de poder rebre informació relativa a tots els actes i/o notícies que es publiquen a la web, tan sols cal subscriure’s a les RSS (Really Simple Syndication) de Notícies i Esdeveniments mitjançant els links que apareixen a la part inferior dreta de la pàgina inicial de la web.

Es pot fer difusió de projectes que s’hagin desenvolupat en l’àmbit rural i no siguin Projectes Leader i/o de Cooperació? Com es pot fer?
Sí. Es tracta dels projectes que s’engloben dins l’apartat de MÉS INICIATIVES.
Per tal de poder difondre aquests projectes, tan sols cal que posar-se en contacte amb l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA, a través del formulari que apareix a la web o bé  mitjançant les dades de contacte que apareixen a la web.

És possible subscriure’s  als butlletins que s’editen des de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya –ARCA- (Butlletí Recursos i Butlletí Leader News)? Com es pot fer?
Sí. Tan sols cal posar-se en contacte amb l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA, a través del formulari que apareix a la web o bé  mitjançant les dades de contacte que apareixen a la web.

Es tradueixen tots els continguts del web de forma automàtica?
No. Els continguts fixes del web, referenciats a l’espai “qui som” estan traduïts manualment i les parts més dinàmiques del web: notícies, activitats i projectes es tradueixen a través de Google Translate.

Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar