Capcalera_altres1
Caixa d'Eines LEADER
Promotor ARCA
Descripció

L'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local del territori i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, han impulsat la “Caixa d’Eines Leader”. Una carta on es recullen els projectes, les eines i els recursos més rellevants impulsats pels Grups d’Acció Local i ARCA amb l’objectiu d’apropar-los a les empreses, institucions i ciutadania dels territoris rurals, i que els poden ser de gran utilitat en la gestió del seu dia a dia.

Més de 60 recursos agrupats segons al públic al que es dirigeixen: empreses, persones i institucions. L’APP de la Pedra Seca, una aplicació per consultar i catalogar les construccions de pedra seca del territori; ENEGEST,  una eina on-line per a gestionar la facturació energètica d’una empresa de forma més eficient; o bé recursos educatius com la Cúpula GUSTUM o FER, iniciatives centrades en donar a conèixer i promocionar el consum de productes agroalimentaris del territori i l'emprenedoria entre els escolars, són una petita mostra dels recursos LEADER que es recullen al document.  

Valor afegit
Territori GAL
Any d'inici 2019

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar