Capcalera_altres1
13è Congrés Nacional de Medi Ambient a Madrid
09.12.2016

    Conama és una procés continu en el que una extensa xarxa de persones, empreses i entitats interessades en la sostenibilitat col·laboren i cooperen per compartir experiències i visions. Cadascun dels eixos del programa del CONAMA, ha estat un congrés en si mateix, amb desenes d’activitats sobre les següents matèries: energia, eficiència i canvi climàtic, mobilitat, renovació urbana, desenvolupament sostenible, biodiversitat, aigua, qualitat ambiental, residus i economia i societat.

    Enguany, els temes tractats en el bloc de “Desenvolupament rural” han estat “Bioeconomía. Eina per al desenvolupament de l’economia circular”, “Productes forestals no maderables: Construint altres cadenes de valor des del bosc”, “Agricultura, sòls i canvi climàtic”, “Experiències de canvi de model territorial i urbanístic a Espanya” i “El futur del sector agroalimentari”. Aquest últim ha tingut més presencia que en passades edicions. Gran part del programa estava dedicat a debatre sobre reptes i oportunitats que afronta el sector agroalimentari en el camí cap a la sostenibilitat.

    En destaquem el concepte de “Bioeconomia” o “Ciència de la gestió de la sostenibilitat”. La seva finalitat és arribar a un desenvolupament socioeconòmic sostenible, a través d’un ús eficient dels recursos naturals. No és una rama de la teoria econòmica, sinó un camp d’estudi transdisciplinar en el que participen a més d’economistes, científics d’altres àrees com la biologia, física, etc. A Conama s’ha intentat posar sobre la taula diferents experiències on ja hi ha una relació estreta entre la producció i reutilització/recuperació de recursos naturals necessaris en el procés.  

    Es poden seguir totes les notícies relacionades amb les diferents ponències del congrés i valoracions del congrés a la WEB de CONAMA.

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar