Capcalera_altres1
4a edició dels "Premis Ruralapps"
07.06.2017

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) convoca la quarta edició dels "Premis Ruralapps". Uns guardons impulsats amb la col·laboració d'Eurecat, per tal de promoure la innovació tecnològica en el sector agrari, alimentari i rural i l’apropament del sector a la ciutadania.

Ruralapps estableix dues modalitats de premis:

  • Ruralapps-CIUTADANIAper a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als ciutadans i que facilitin l’accés a la informació en l’àmbit agrari, alimentari i/o rural. Categoria dotada amb un premi de 3.000 €. 
  • Ruralapps-PROFESSIONAL DEL SECTOR, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, l'eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant en l'àmbit d'empresa com de la persona, abastant des del procés de producció del producte fins a la seva comercialització. Categoria dotada amb un premi de 3.000 €. 

La data límit per a proposar candidatures és el 16 d’agost de 2017.

Més informació

etiquetes: premi DARP
Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Facebook Twitter