Capcalera_altres1
Agricultura posa a disposició del públic un vídeo divulgatiu de la UE sobre la PAC traduït al català
28.11.2014

La comissió europea, dins de la seva política de difusió, ha confeccionat un vídeo per penjar a la xarxa sobre la reforma de la PAC. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural va proposar a la UE -un cop visionat aquest producte de caràcter divulgatiu- la possibilitat de traduir-lo al català i que, tant pels mitjans propis del Departament com pels de la Comissió, es pogués publicitar aquesta nova versió. L'objectiu és acostar la realitat del món agrari i del desenvolupament rural al conjunt de la ciutadania. La UE va acceptar la proposta i la va valorar positivament com una manera d'aproximar-se més i fer arribar el seu missatge a un determinat públic, en aquest cas la societat catalana.

Això finalment ha arribat a bon port gràcies a la col·laboració del centre de Formació i Estudis Agrorurals, que n’ha fet l’adaptació de l’àudio i dels textos, i de la representació de la Comissió a Barcelona.

Vídeo

FONT: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural 

etiquetes: PAC DAAM
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar