Capcalera_altres1
Arrenca una nova edició de l’Escola d’Emprenedors al Berguedà
11.06.2014

L'Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores és una iniciativa impulsada per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb el suport, entre d'altres, de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Centralque pretén fomentar i incentivar l’emprenedoria a la comarca del Berguedà.

L'Escola és un cicle formatiu gratuït dirigit principalment a joves majors de 18 anys que hagin finalitzat els estudis o estan en els últims cursos i tenen esperit emprenedor, a treballadors autònoms de recent creació, o a tota aquella persona amb una idea, projecte o simplement amb ganes d’aprendre a emprendre.

Aquesta formació s'impartirà del 30 de juny al 11 de juliol de 2014, de les 9 a 13 hores, al Centre de Formació de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (Carrer Lluís Millet, 33, Berga).

El programa formatiu consta de 9 sessions en les quals es treballarà la creativitat, les idees i la innovació, l’emprenedoria i el màrqueting personal, i els tràmits administratius, fiscals i laborals.

Els docents que impartiran Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores seran el Sr. Francesc Rufas – Consultor en àrea estratègica i màrqueting, professor dels Estudis d’Empresa de la FUB i d’Escoles de Negoci-, el Sr. Marc Bernadich – Responsable del Programa FUB e+i i Màster en Creació i Gestió d’Empreses- i s’incorporà a l’equip docent un professor 
especialista en el procés de creació d’empresa, el Sr. Joan Camps - Assessor tècnic tributari i Fundador Gestoria Tràmit Piós-.

El període d’inscripció romandrà obert fins el divendres 27 de juny o fins a cobrir les 30 places disponibles.

L’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores és un projecte organitzat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Universitat de Vic (UVic), l’Ajuntament de Berga, la Cambra de Comerç de Barcelona - Delegació Berguedà, l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central amb el suport de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

Consulta el programa formatiu


FONT: Agència de Desenvolupament del Berguedà

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar